Yrittäjänä sinun on helpompi ostaa tarvitsemasi työpanos toiselta yrittäjältä. Sinun ei tarvitse huolehtia työnantajamaksuista eikä sairasloma- ja lomarahoista. Hinnoittelen työni tuntiperusteisesti tai voimme sopia projektihinnan.

LASKUTUSPALVELU


Tehokasta laskutuspalvelua, jolloin aikaa sinulle jää yrityksesi omalle ydintoiminnalle. Tehokkuutesi ja tuloksesi lisääntyy. Niin kuin tiedät, laskutus voi viedä paljon aikaa työajastasi. Ehkäpä hoidat laskutusta iltaisin kotoasi käsin ja vapaa-aikasi kärsii. Voimme toimia yrityksessäsi tai etänä.

computer-768696_1920

ASIAKAS- JA TOIMISTOPALVELU

Asiakaspalvelu (puhelin, sähköposti, callcenter) ulkoistettuna vapauttaa aikaa sinulle yrittäjänä tehdä omaa bisnestäsi, sitä mistä laskutat ja nautit. Puhelimessa ja sähköpostien parissa kuluu paljon aikaa, silti yrityksesi tavoitettavuus on elintärkeää asiakassuhteiden ylläpitämisen ja uusien asiakkaiden saamisen vuoksi. Hyvä asiakaspalvelija mahdollistaa uusien asiakkaiden saamisen.

Tehokas ja luotettava
Assistant Group Finland auttaa, soita!

student-849828_1920-1

TAPAHTUMAJÄRJESTELYT

Yrityksen virkistyspäivät ja työhyvinvointipäivät ovat tärkeä osa yrityksen henkilökunnan hyvinvointia. Yritykseni järjestää erilaisia virkistyspäiviä organisoimalla ohjelman, aikataulun ja mahdolliset ruokailut.
Järjestän myös yrityksesi messuosallistumiset kokonaisvaltaisena pakettina ja olen itse paikanpäällä sovittaessa edustamassa yrityksesi osastoa. Kerron mielelläni lisää!

bsh